Haricoverts in bacon, een heerlijk en vooral makkelijk bijgerecht. Het zoutige vlees en de stevige bite van de haricoverts gaan mooi samen. Het past goed bij bijna elk barbequegerecht.

Maak de haricoverts schoon en kook ze 10 minuten. Laat ze vervolgens afkoelen en pak de bacon erbij. Laat twee stukken bacon overlappen en leg hier een aantal haricoverts op. Rol de bacon met de haricoverts op, tot er een rolletje ontstaat.

Oprollen

Zorg dat je naar het uiteinde van het bovenliggende stukje bacon rolt. Dit zorgt ervoor dat hij niet open gaat tijdens het grillen.

Klaar voor de grill

Leg ze altijd met de overlapping naar beneden op het grillrooster, zodat hij niet meer open kan rollen.

Zoek een plekje dat nog vrij is op je grillrooster en leg ze erbij. Draai ze af en toe zodat je mooie grillstrepen krijgt.

Grillstrepen

Een simpel, maar zeer mooi en smakelijk gerecht.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *